Welkom

 

Ontdek de mooiste plekken op aarde

om naar toe te reizen.

 

 

 

HorseMongolia.jpeg

Deze maand in de Spotlight: Mongolië

Mongolië roept beelden op van uitgestrekte graslanden, woestijnen, kleurige bergmassieven en witte nomadententen die afsteken tegen een helderblauwe lucht. Minder bekend is misschien dat het land ook rijk is aan wilde dieren, waaronder kamelen, gazellen, argalischapen, herten, steenbokken, beren en natuurlijk het beroemde przewalskipaard. En dat niet geheel Mongolië uit boomloze steppen bestaat bewijzen de vele wilde bloemen en berkenbossen in het centrale deel van het land, dat je bezoekt tijdens een vakantie in Mongolië. Reizen naar Mongolië is een droom voor natuurliefhebbers en wordt door velen gezien als het laatste land in Azië waar zich nog veel ongerepte natuur bevindt. Maar liefst 13,5% van het land bestaat uit beschermde natuurgebieden

Mongolië, bekend als het "Land van de Eeuwige Blauwe Hemel", is een fascinerend land van noord naar zuid. Gelegen tussen Rusland en China, is dit enorme land het op een na grootste land ter wereld dat niet aan zee grenst. Een groot deel van het gebied is bedekt met grasachtige steppe, met bergen in het noorden en westen en de Gobiwoestijn in het zuiden. 

Mis de kans niet om door Mongolië te trekken en kennis te maken met hun unieke manier van leven en cultuur. Van de Gobiwoestijn tot aan de Orkhonvallei, je zult verliefd worden op dit magische land en zijn bevolking!

 

 


Examenreizen Jongeren reizen 

beach.jpg

Je hebt het wel verdiend. In dit speciale jaar heb je hard gewerkt om je diploma te halen. Dan mag je wel even lekker chillen met je vrienden.

Waarschijnlijk moet je wel goed kijken wat er met je budget mogelijk is.

Kijk eens op onze pagina Jongerenreizen. We hebben een paar suggesties op een rijtje gezet. 

Natuurlijk de Costa Brava met het bekend Lloret de Mar. Hier kan je goed utigaan, naar het strand en genieten van de zon. En het interessante Barcelona is goed te bereiken voor shoppen, sfeer of beetje cultuur.

Andere suggesties zijn Mallorca en het mooie Griekse eiland Kos. Minder bekend wellicht, maar zeker een aanrader is Sunny Beach in Bulgarije.

Jongerenreizen

 

 

  

 

Photo by Leonardo Zanini from Pexels