Lapland is een unieke bestemming. 

Om hier optimaal van de genieten kan je het best een georganiseerde reis boeken.

Een aantal mogelijkheden: 

BBI-Travel

- Scandinavie en Noordkaap

BBI-travel is specialist in vakanties naar bijzondere bestemmingen. Als je de Noordkaap wilt zien, kan dat bijvoorbeeld met een tocht met de Hurtigruten.Dit cruiseschip volgt de oude postroute. Dus ook de reis naar de Noordkaap is een geweldige ervaring langs de mooiste fjorden.

Al eens geacht aan wintersport boven de poolcirkel? Een heel interessante manier om Fins lapland te bezoeken.

BBI-Travel heeft een aantal reizen speciaal gericht op Lapland.

 

De Jong Intra Lapland

Een parel in het aanbod is een fly-drive Noordkaap, Lofoten en Lapland. Vanaf de poolcirkel door Fins Lapland. Een unieke ervaring is het bezoek aan een Sami familie en een rendierfarm.

 

Pharos reizen Lapland ANWB 

Pharos reizen van ANWB heeft een ruim aanbod voor je ontdekkingsreis door Lapland. Je kan door Noorwegen, Zweden of Finland of alledrie reizen. JE krijgt de gelegenheid om de Sami te ontmoeten en natuurlijk naar de Noordkaap te gaan. Misschien zie je zelfs het noorderlicht.

 

Krasreizen

Excursiereizen naar Lapland

Wilderness, bekijk rendieren, husky's en bezoek het IJshotel. Ontmoet Sami, rij op een sneeuwscooter en raak onder de indruk van het noorderlicht! Beleef winterwonderland in Lapland. Winter in Fins Lapland is méér dan sneeuw, het draait hier om beleven. Ga op ontdekking met een sneeuwscooter, of waan je als poolreiziger op een échte hondenslee. Ga skiën, sleeën of langlaufen door de wildernissen van het prachtige Europese noorden. Beleef een winters sprookje en spot het Noorderlicht!

 

Voigt travel

Voigt Travel is al decennia lang dé specialist op het gebied van reizen naar het noorden van Europa: Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Spitsbergen en Schotland. Het is wereldwijd nog altijd de reisorganisatie met 's winters de meeste rechtstreekse vliegverbindingen naar het poolcirkelgebied in Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen. Maar ook in de zomer kan men naar het Pure Noorden. In amper 3 uur vliegen staat men in het licht van de Middernachtzon in Noord-Zweden, Fins Lapland en IJsland. Liever met de eigen auto? Voigt Travel biedt naast fly & drives en camperreizen ook eigen auto vakanties naar Scandinavië en Schotland.

 

TUI Lapland

Fins lapland