Menu

De Jong Intra Schotlandreizen

De Jong Intra Schotland ontdekken
Prettige prijzen bij De Jong Intra om dit schitterend land te gaan bekijken. Er is veel aanbod zodat er ook een reis 
voor jouw interesses en budget bij zit
.

De ronde van Schotland lijkt echt erg indrukwekkend mooi. Een mooie rondreis Langs de Highlands, Edinburgh, Loch Ness, ...

Yorkshire, Lake District Schotland heeft veel aandacht voor Lake District, York en Edinburgh.

Verrassend Schotland is een 8 daagse reis met bus, boot trein door echt indrukwekkende landschap van Schotland, het nostalgische Edinburgh en moderne Glasgow.

De Ronde van Schotland
Een mooie rondreis langs de Hooglanden, Edinburgh, Loch Ness, kilts, whisky en doedelzakken. Een perfecte 
kennismaking met Schotland. Start is in Edinburgh met zijn indrukwekkende kasteel. Dan wil je natuurlijk lopen over de Royal Mile met zijn kenmerkende middeleeuwse straten  en winkels. De moderne winkels in deze hoofdstad vind je in Princess street. Reis verder om whiskey te proeven in Pitlochry. Of bekijk eerst nuchter de Victoriaanse huizen en interessante zalmladder. Trek verder door het spectaculaire berggebied Devil's Elbow. Een mooi kasteel is het Balmoral Castle, de koninklijke residentie. Als je in Aberdeen aankomt is Old Aberdeen een tip. En als je van kastelen houdt: Crathes Castle. Nu op naar de Highlands. De bekendste stad is Iverness. Hier zijn vele veldslagen geleverd. De oeite waard zijn de St. Andrews kathedraal en de wolweverijen van James Pringle. En dan, durf je het aan:  Loch Ness met de ruïnes van het Urquhart Castle. Verder naar het noorden naar het uiterste puntje van het vaste land. Onderweg kunt u nog stoppen bij het Dunrobin Castle en Bonar Bridge waar u, als u geluk heeft, zalmen kunt zien springen. Aanrader: vanuit Thurso kunt u gemakkelijk een dagtocht maken naar de mooie Orkney Eilanden!  In zuidelijke richting rijdt u langs de Corrieshalloch Gorge, een diep en bebost ravijn. Hier stort de waterval Falls of Measach omlaag. Dwars door de Highlands rijdt u naar Fort William, een toeristisch stadje aan Loch Linnhe en met zicht op de berg Ben Nevis.  Langs de westoever van het romantische en meest bezongen meer, Loch Lomond rijdt u naar de omgeving van Glasgow, de tweede stad van Schotland.  Het is een leuke stad met goede winkelmogelijkheden, festivals, musea, attracties en mooie gebouwen.

Yorkshire, Lake District Schotland
Een mooie en complete rondreis door het noorden van Groot-Brittannië. Geniet van het landschap in het Lake 
District, van oude middeleeuwse en Romeinse overblijfselen en maak kennis met het unieke Schotland. De 
twee steden York en Edinburgh geven iets extra's aan de reis.

Verrassend Schotland
Tijdens deze bijzondere reis door Schotland reist u per bus, boot en trein door prachtige landschappen en bezoekt u de Schotse steden Glasgow en Edinburgh. 
Je reist per Bo’ness stoomtrein door schitterende landschappen en maakt een boottocht over het mooie Loch Katrine. Daarnaast staan er bezoeken aan de steden Edinburgh en Glasgow op het programma. Ook een traditionele afternoon tea en een bezoek aan Falkirk Wheel, de enige roterende scheepslift ter wereld ontbreken niet. Ontdek het prachtige Schotland en maak een historische reis door de tijd van de stoommachines.