Menu

Kras Reizen Schotland ontdekken

KRAS Reizen Schotland Special
Veel keus bij Kras om dit schiiterend land te ontdekken.

Fly Drive Grand Tour Schotland is echt een aanrader.
Je verblijft in Bed & Breakfast of hotels. Van daaruit ga je op ontdekking in de hooglanden en bezoek je historische steden. Daarna mag je even uitrusten in een gezellige pub.
Tijdens deze mooi uitgestippelde route gaat u met uw huurauto de mooiste plekken ontdekken. Eeuwenoude steden als Edinburgh, mythische meren, de ruige hooglanden, imposante kastelen en charmante vissersdorpjes. Luister in een van de vele pubs naar de typische doedelzak, ga op zoek naar leuke souvenirs in de kenmerkende Schotse ruit en geniet van een uitgebreid Schots ontbijt. 

Fly Drive Schotland Compleet
Het Monster van Loch Ness, de overweldigende Hooglanden, onwaarschijnlijk mooie wandelroutes, imposante kastelen maar ook kleine en gezellige vissersdorpjes. Het zit allemaal in deze meest uitgebreide fly-drive naar het adembenemende Schotland. Ga naar alle mooie hoekjes van het land en geniet van de prachtige natuur, de pubs en whisky's, luister naar de typische Schotse doedelzakken of het kenmerkende dialect. En met de inbegrepen Explorer Pass heeft u maar liefst op 7 verschillende dagen gratis toegang tot alle 'Historic Scotland' 
attracties die u aandoet tijdens uw reis.

Fly Drive Woest Noord Schotland
Ga op zoek naar het monster van Loch Ness, liefkozend Nessie genoemd. Doorkruis de hooglanden waar langharige koeien grazen en u onderzoekend aankijken. Robuuste kastelen trotseren de tand des tijds op hoge kliffen. En dan de onwaarschijnlijk mooie landschappen en geheimzinnige historie van The Isle of Skye.