Kamperen

Categorie Kamperen

Camping Terme Catez 

Camping Terme Catez is onovertroffen als het om waterplezier gaat.
recreatiemeer, golfslagzwembad, Olympisch bad, whirlpools, stroomversnellingen, watervallen, fonteinen, zwembad met onderwatermassage, kinderpark, pirateneiland, speelrivier van 450 meter lengte, en super waterglijbanen vanaf tien meter hoogte onder een hoek van 40 graden of eentje van 87 meter met lichteffecten.
Er is ook een groot gezondheids- en beautycentrum en ruimte voor allerlei sporten. Er is zelfs een kartbaan en een casino.

Je kan eten "bij de kapitein", en laagdrempelig restaurant aan het meertje. Het grillrestaurant is een leuk alternatief. Bij de hotels vind je luxere restaurants.

Faciliteiten
sauna, jacuzzi, overdekte tennisbaan, 6 tennisbanen, fietsverhuur, squashbaan, tafeltennis, minigolf, bowling, speeltuin, voetbalveld, elektronische spellen, bar, restaurant 28-5/24-9, 
afhaalgerechten, supermarkt, wasmachines, fitness ruimte, kapper, welnesscenter.

Via een pontje kun je naar de andere kant van Sava, ook daar vind je veel plekken om voordelig en leuk uit eten te gaan. In de buurt vind je veel kastelen en andere bezienswaardigheden. Bezoek burchten als Mokrice, dit is nu een hotel omringd door een meer dan 200 jaar oude Engelse tuin. Of de Burcht van Brežice, die ingericht is als een museum met bezienswaardigheden uit de streek Posavje, en de mooie ridderzaal Viteška dvorana. Maak eens een wandeling door het oude stadscentrum en over de oude ijzeren brug over de Sava en Krka-rivier. Andere aanraders zijn natuurpark Jovsi en de mooie Kroatische stad Zagreb.