Waar moet je op letten!

Annuleringsmogelijkheden, verzekeringen, wie mag rijden, kofferruimte, max aantal kilometers,


Planet

Alamo heeft bijna 2000 verhuurlocaties in alle delen van de wereld. Alle prijzen zijn inclusief, dus hogere orderwaardes en geen onverwachte bedragen bij de verhuurlocatie.

Auto Huren bij easyterra

Easyterra.nl is een onafhankelijke onderneming gericht op het vergelijken van prijzen in de online autoverhuur branche. Easyterra.nl vergelijkt op de website de tarieven van meerdere aanbieders tegelijkertijd, wat consumenten veel tijd bespaart.

Easyterra.nl werkt samen met grote aanbieders zoals Hertz, Europcar, Avis, Budget en Alamo, maar op lokaal niveau heeft Easyterra.nl ook een aantal zeer concurrerende kleinere bedrijven opgenomen in de prijsvergelijking. 

Nederland

Avis Budget Autoverhuur is één van de grootste autoverhuurbedrijven in Nederland en een franchisenemer van Avis Budget Group. Avis Budget Group is een toonaangevende wereldwijde leverancier van mobiliteitsoplossingen, zowel via de Avis en Budgetmerken die meer dan 10.000 verhuurkantoren hebben in ongeveer 180 landen over de hele wereld

Europa


House of Britain is een kleine touroperator gespecialiseerd in het boeken van autorondreizen en korte vakanties naar Groot-Brittannië en Ierland. Gestart in 2003 en inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam als het gaat om reizen naar deze bestemmingen. De klant kan een reis van de website boeken, een reis laten aanpassen naar eigen wens óf een voorstel op maat aanvragen.

Vakantie in Portugal. Een land om te ontdekken

Flex Travel is gespecialiseerd in Zuid Europa, m.n. Portugal, Spanje en Griekenland. Flex Travel heeft een groot aanbod aan Fly & drives vakanties met hotel. Overnachten in een klein authentiek hotel, in een landhuis, als gast van een adellijke familie, of in één van de vele luxe Pousadas of Paradores in Spanje of Portugal. Klanten kunnen prachtige natuur en oudheden ervaren Griekenland, met de bekende gastvrijheid als extra.

Daarnaast verzorgt Flex Travel eiland-hopping reizen op de Griekse eilanden en de Portugese Azoren en Madeira. Voor de actieve reiziger is er ook een ruim aanbod: aan wandelreizen, fietsen, zwemmen met dolfijnen en walvisspotten (Azoren).

Noord-Amerika

AmerikaPLUS.nl verkoopt rechtstreeks en tegen de goedkoopst mogelijke tarieven direct aan de consument, zonder tussenkomst van een reisbureau. Dit maakt de reizen van AmerikaPLUS.nl erg voordelig.
AmerikaPLUS.nl biedt verschillende reistypen aan naar Noord-Amerika. Er kan onder andere gekozen worden voor autorondreizen, fly & drives, groepsreizen of losse reisonderdelen.

CanadaPLUS is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen en is al ruim 10 jaar aktief in de Nederlandse reiswereld met een uitstekende kennis van de mogelijkheden op vakantie ter plaatse. CanadaPLUS is toonaangevend specialist op het gebied van Canada rondreizen. Tijdens de rondreizen van CanadaPLUS krijgt u de kans om de hoogtepunten van Canada te ontdekken en wordt voor een overgetelijke ervaring gezorgd. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld.