Kenia is een land met uitgestrekte savannes en graslanden. Tijdens safaritochten kom je oog in oog met wilde dieren, je bezoekt Afrikaanse stammen en kunt uitrusten op het strand van Mombasa. Vergeet warme en klamme jungles, bereid je voor op een vakantie vol natuurschoon.
Op rondreizen in Kenia kan je genieten van Nairobi, Mount Kenya, Masai Mara, Lake Nakuru, Baringomeer, Naivashameer en Nyahuru watervallen. Als je wilt eindigen in Nyali Beach kan je genieten van het prachtige witte strand, azuurblauw water en adembenemende koraalriffen. 

Na indrukwekkende safaritochten kun je jouw vakantie afsluiten op een wit zandstrand. Je hoeft hiervoor niet af te reizen naar een tropisch eiland, ten noorden en zuiden van Mombasa vind je de mooiste stranden van Kenia.

Populaire stranden ten noorden van Mombasa zijn Nyali Beach en Bamburi Beach. Vanuit Mombasa is het nog wel een klein uurtje rijden voordat je je strandlaken kunt uitleggen. De regio is populair onder toeristen en er zijn dan ook vele restaurants, winkeltjes en bars. De stranden zijn prachtig van kleur, een beetje witgeel. De oceaan kleurt helderblauw, de ultieme plek om je laatste dagen in Kenia af te sluiten. Het zijn tevens badplaatsen waar je kunt snorkelen en duiken. Voor de kust ligt een rif met koraaltuinen en een kleurrijk onderwaterleven. Met een beetje geluk zwem je straks mee met verschillende zeeschildpadden.


Vakanties


Hotels

Direct aan het strand van Bamburi Beach ligt het sfeervolle Sarova Whitesands Beach Resort & Spa, ruim opgezet in een tropische tuin. Je hoeft je hier in ieder geval niet te vervelen. Je kunt relaxen bij of zwemmen in één van de vijf zwembaden, deelnemen aan de vele activiteiten, je laten verwennen in de spa, uitstapjes maken of een strandwandeling maken.

Het resort is gelegen aan het witte strand van Bamburi Beach. De stad Mombasa ligt op circa 15 kilometer van het resort en de internationale luchthaven van Mombasa op circa 23 kilometer.


Reisorganisaties

333-Travel

333-travel biedt vakanties in bouwstenen aan, individuele rondreizen, losse hotels.

Excursies Kenia