Genieten

De toeristische hoogtepunten van Friesland omvatten betoverende landschappen met meren, kanalen en de Waddenzee, perfect voor watersportactiviteiten en boottochten. Bezoekers kunnen genieten van historische steden zoals Leeuwarden en pittoreske dorpjes zoals Hindeloopen, evenals het verkennen van de rijke Friese cultuur en tradities in musea en evenementen zoals skûtsjesilen. Het uitgebreide fiets- en wandelnetwerk biedt mogelijkheden om te genieten van het prachtige landschap en de natuurlijke schoonheid van Friesland.

Geniet in Friesland

Vakantiehuizen Friesland

Onze Tips

Resort Brinckerduyn Appelscha

Resort Brinckerduyn wilde het comfortniveau van binnen ook buiten bieden. En dat is zonder twijfel gelukt! Het terras beschikt over uiterst comfortabel tuinmeubilair en is daarmee de perfecte plek om te genieten van een heerlijke, op de Kamado barbecue bereide, maaltijd. En wat te denken van de sauna en het fantastische privé zwembad (jaarrond verwarmd tot 29 graden)! Pure luxe en ontspanning gegarandeerd!

Op dit prachtige vakantiepark kunt u 4- en 6-pers. boeken met en zonder privé zwembad. U beschikt altijd over een sauna.


Earrebarre Waterrijck Sneekermeer

Op een prachtige locatie aan de rand van Jachthaven Waterrijck met vrij uitzicht over het Sneekermeer ligt deze hoge kwaliteit houseboat. Gelegen aan dit unieke watersportgebied is onder de naam Waterrijck Sneekermeer een fantastisch nieuw havengebied ontwikkeld. De houseboat ligt dichtbij het Starteiland, u kunt zo alle Friese meren bereiken en waar van alles te beleven is.

De houseboat is uitgerust met een zeer moderne keuken (fornuis, oven, waterkoker, Nespresso-apparaat met melkopschuimer, koelkast/ vriezer, vaatwasser, servies etc.) alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Als u geen zin of tijd heeft om te koken is de Beachclub Sneek met heerlijk eten op loopafstand.Organisaties

Vakantiepark

Het aanbod van vakantiewoningen is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net uw bezoekers een groot aanbod met de leukste vakantiewoningen in vrijwel alle Europese landen kunnen tonen. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes altijd beschikken over de beste woningen.

Zoek nu jouw ideale vakantie en boek direct!

Ardoer is een samenwerkingsverband tussen meer dan 30 zelfstandige kwalitatieve familiecampings, die verspreid liggen door heel Nederland. Iedere camping heeft een geheel eigen en uniek karakter. Dit uit zich niet alleen door de locaties, maar ook de bijzondere manieren waarop de eigenaars hun best hebben gedaan om hun camping in te richten. Geen dertien-in-een-dozijn veldjes om je tent op te zetten, maar plekken en accommodaties die je een goed verhaal bieden op de volgende verjaardag..

Eigen land 300x250

Consumenten hebben een ruime keuze uit 40.000 unieke, online te boeken vakantiewoningen voor allerlei soorten vakanties in 20, voornamelijk Europese landen. De consument is bij Belvilla verzekerd van een geslaagde vakantie. Voor een onvergetelijke vakantie is er altijd een Belvilla: Belvilla heeft een verrassend en breed aanbod aan unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een week wintersport. Of men nu een vakantiewoning aan het strand, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum wilt, Belvilla heeft unieke vakantiehuizen met typische streekkenmerken op prachtige locaties.

Vakantiehuizen Friesland