Tanzania is een geweldig mooi land om te ontdekken. Er zijn diverse reisorganisaties die rondreizen organiseren. Avontuurlijk in tenten of luxere lodges. Combinatie van rondreis met lekker chillen op het heerlijke eiland Zanzibar. Soms moet je tickets zelf regelen andere organisaties regelen alles voor je. Het natuurschoon van Tanzania vind je onder andere in Serengeti nationaal park en de Ngorongorokrater; befaamd door de indrukwekkende documentaires die hier zijn gemaakt. Tijdens de gamedrives maak je grote kans de Big Five te spotten. Een heerlijk eindpunt voor een rondreis is het fantastische eiland Zanzibar met het interessante Ghostown.

In Tanzania kun je je helemaal verliezen in de natuurpracht. Tot zover het oog reikt zie je er uitgestrekte savannes en graslanden waar de dieren in alle rust hun leven leiden. Als je hier op vakantie gaat maak je ook voor eventjes deel uit van deze ongerepte, wilde natuur én kun je genieten van al het moois dat voorbijkomt.


Rondreis Tanzania & Zanzibar


Te boeken bij Djoser Tanzania

Rondreis Tanzania & Zanzibar 15 dagen lodge/kampeerreis

Wild spotten en ontspannen aan het strand

Op deze rondreis door Tanzania bezoek je verschillende nationale parken die wereldfaam genieten. Om het echte safarigevoel te beleven overnachten we een aantal nachten in koepeltentjes. In de legendarische Ngorongorokrater en op de eindeloze savannes van het majestueuze Serengeti nationaal park is de ‘big five’ waar te nemen. In Tarangire nationaal park trekken imposante baobabs en het vele wild je aandacht. Op Zanzibar intrigeert de Swahilicultuur. Dwaal door de steegjes van Stone Town en ontspan aan het eind van deze rondreis op de witte zandstranden van dit interessante eiland met een bewogen geschiedenis.


Safari Discover Tanzania

De klassieke safari rondreis Discover Tanzania neemt je mee op safari in een selectie van de mooiste parken van Tanzania. Elk park heeft zijn eigen unieke landschap en dieren, zodat elke dag weer geheel anders is. Tenslotte sluit je je vakantie af met een heerlijk ontspannen strandverblijf.

Arusha – Ngorongoro Conservation Area – Serengeti National Park – Tarangire National Park – Arusha – Pwani Mchangani

Dit is de goedkoopste reis van 333-travel. Ze bieden extra bouwstenen of uitgebreidere reizen. Check hun site.

Te boeken bij 333-travel.


Bush & Beach

Tijdens deze gevarieerde safari in één van Afrika’s meest intrigerende safarilanden bezoekt u de bekende VIER noordelijk gelegen parken van Tanzania. U overnacht in uitstekende lodges en u reist in een 4×4 safarivoertuig met pop-up dak. Deze reis is een gevarieerde combinatie van de landschappelijk aantrekkelijke parken Lake Manyara en Tarangire, het achtste wereldwonder de Ngorongoro Krater en de uitgestrekte savannen van de Serengeti. Aansluitend vliegt u door naar het tropische specerijeneiland Zanzibar waar u na een enerverende week met diverse safari’s kunt bijkomen aan het prachtige zandstrand van Zanzibar.

Te boeken bij Afrikaplus


Rondreizen Tanzania en Kenia

Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar 21 dagen kampeerreis

Maak kennis met het mooiste wat Oost-Afrika te bieden heeft. Tijdens deze 21-daagse reis bezoeken we Kenia, Tanzania en Zanzibar. We starten de reis in het indrukwekkende Kenia, waar we onder andere Nairobi, Mount Kenya, het Samburu reservaat en de Nyahururu-waterval bezoeken. Het Serengeti nationaal park in Tanzania mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de reis. Dit park staat bekend om zijn dichtheid aan wild en heeft een schitterende natuur. Het eiland Zanzibar is onze laatste stop voor deze reis. De witte stranden, helderblauwe zee en palmbomen, staan in contrast met de savannes en de wildparken in Kenia en Tanzania.

Te boeken bij Djoser Tanzania


Beste van Oost-Afrika

Tijdens deze gevarieerde combinatie safarireis ziet u de mooiste kanten van zowel Kenia als Tanzania. In de Masai Mara komt u niet alleen in contact met een groot deel van de Big 5, maar ook de lokale bevolking. Via de roze flamingo’s van Lake Nakuru reist u door naar de voet van de Kilimanjaro in het Amboseli National Park. Vervolgens steken we de grens over met Tanzania en gaan hier de 4 noordelijk gelegen parken van Tanzania bezoeken. Naast de parken Lake Manyara en Tarangire bezoeken we het achtste wereldwonder de Ngorongoro Krater en de uitgestrekte savannen van de Serengeti. De overnachtingen zijn in uitstekende lodges en u reist in een 4×4 safarivoertuig met pop-up dak. Het is mogelijk uw safari aan het einde van de reis te verlengen aan het Keniaanse strand van Mombasa of op het tropische specerijeneiland Zanzibar.

Te boeken bij Afrikaplus


Rondreizen Tanzania en Oeganda

Rondreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar 21 dagen hotel/kampeerreis

Berggorrila’s zoeken in Virunga

In Oeganda wordt het Queen Elisabeth park nog niet druk bezocht. Je komt er olifanten, leeuwen, buffels, krokodillen en veel vogels tegen. In het regenwoud van Kibale komen nog chimpansees in het wild voor, terwijl berggorilla’s zich schuil houden op de flanken van Virunga. Masaiherders groeten je op weg naar de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti en Afrika’s grootste krater; Ngorongoro. Op Zanzibar is veel te beleven, maar uitrusten aan de mooie stranden kan natuurlijk ook.

Te boeken bij Djoser Tanzania

Reisorganisaties

Djoser

Of je nu ver weg op reis wil of liever dichtbij, bij Djoser zit je altijd goed. Met de groepsrondreizen combineer je individuele vrijheid met het gemak van een goed geregeld vervoer en verblijf. Djoser is actief in alle werelddelen.

333 Travel

tanzania reizen

333Travel is al meer dan 16 jaar specialist in verre reizen op maat. De ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333Travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten.

Afrika reis op maat

Afrika Reisopmaat is de specialist in rondreizen, fly & drive vakanties en safari’s door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Vanuit Kaapstad verzorgd een enthousiaste team Nederlandse reisspecialisten de mooiste privé safari’s en rondreizen op maat. Ze bieden ook reis naar Zanzibar aan gecombineerd met Zuid-Afrika reis.

Afrikaplus

AfrikaPLUS.nl verkoopt rechtstreeks en tegen de goedkoopst mogelijke tarieven direct aan de consument, zonder tussenkomst van een reisbureau. Dit maakt de reizen van AfrikaPLUS.nl erg voordelig. AfrikaPLUS.nl biedt verschillende reistypen aan naar Zuidelijk Afrika. Er kan onder andere gekozen worden voor autrondreizen, fly & drives, groepsreizen of losse reisonderdelen.